Landingspagina's

Grote vakantiehuizen

grote vakantiehuizen

Grote vakantiehuizen voor 14 personen in Lunteren

Grote vakantiehuizen, luxe uitgerust met onder andere een whirlpool en sauna vindt u bij ontspanjenu.nl. We hebben ruimte tot 14 personen en de vakantiehuizen zitten op een prachtig park met binnen- en buitenzwembad en all-weather tennisbanen.
  • Tot 14 personen
  • Luxe uitgerust
  • Met whirlpool en sauna
 

Ontspanjenu.nl biedt al enkele jaren grote vakantiehuizen op de Veluwe aan. De grote vakantiehuizen hebben ruimte tot maximaal 14 personen, zijn luxe uitgerust met onder andere een whirlpool en sauna en zijn toch prima betaalbaar.

Luxe grote vakantiehuizen

Onze grote vakantiehuizen blinken uit door de luxe uitrusting. Niet alleen zijn de huizen netjes en sfeervol ingericht. Ook zijn ze voorzien van luxe kookeiland, een ruime badkamer met whirlpool en sauna en een grote, omheinde achtertuin met trampoline. Door de vloerverwarming in de verschillende ruimtes blijft het comfortabel in het voorjaar en de winter.

De Veluwe

De Veluwe is een prachtige vakantieplek voor families of grote gezelschappen. Geniet van een ontspannen wandeling door de bossen of geniet van waterpret in één van de zwembaden in de omgeving. Zowel in de lente als in de zomer en de winter kunt u op de Veluwe genieten van het prachtige natuurschoon. Met een beetje geluk tref je er een edelhert of misschien zelfs een wild zwijn aan.

Grote vakantiehuizen: voor jong en oud

Als u een vakantiehuis boekt bij Ontspanjenu.nl bent u verzekerd van een groot vakantiehuis met diverse faciliteiten en een mooie plek op een prachtig park met goede voorzieningen. Kinderen kunnen ontspannen in het binnen- of buitenbad op het park of midgetgolfen en tennissen op één van de all-weather tennisbanen. Boodschappen kunt u doen in het nabijgelegen dorpje Lunteren en winkelen kan in Ede, Veenendaal of Amersfoort, allen binnen een straal van 30 kilometer.

Grote vakantiehuizen, tot wel 14 personen!

Wilt u met een groot gezelschap in Lunteren of omgeving op vakantie en bent u op zoek naar een groot vakantiehuis tot 14 personen met omheinde tuin en 6 slaapkamers? Dan bent u bij Ontspan je nu aan het goede adres. Boeken kan direct online en kan voor een weekend of midweek. We zien u binnenkort graag in één van onze grote vakantiehuizen!